Consiliere Psihoeducationala si Dezvoltare Personala

Video canalul meu de youtube - Activitati 

Numele meu este Diana Maria Dragomir,  sunt Psiholog, Psihoterapeut, Coach si nu in ultimul rand Manager Agentie Imobiliara.

 Nu au o ordine anume, aceste activitati profesionale, deoarece ele s-au intamplat in viata mea coreland si implinind dezvoltarea mea personala si profesionala. Ma definesc si ma regasesc in fiecare activitate pe care o desfasor alaturi de oameni si ma bucura sa pot impartasi din experienta mea si din spectrul educational care m-a format.

Te invit la cabinet intr-un cadru  de dezvoltare personala si armonizare a vietii. Fiecare dintre noi are un drum propriu in viata. Idealuri, pasiuni, dorinte si realizari sunt nazuinte ce le avem cu totii atat in viata personala, cat si profesionala. Visam sa atingem acele obiective caresa ne implineasca si sa ne faca mai buni si chiar modele de viata pentru ceilalti.

Toti intampinam uneori blocaje si traversam  perioade emotionale mai dificile care se reflecta in toate ariile existentei noastre. Indiferent de problema, ne situam uneori in conflict cu noi, cu propria persoana, cu ceilalti sau efectiv nu stim in ce directie sa actionam. 

Fiind psiholog, psihoterapeut, coach si consilier imobiliar, am experimentat de-a lungul existentei mele o diversitate de situatii pe care le-am filtrat prin spectrul educational si am aplicat solutii si rezolvari, atat in cariera profesionala in imobiliare, cat si in viata personala. Astfel mi-am creat acel echilibru de a putea sa imi traiesc acea poveste de viata care este potrivita pentru mine si rezoneaza cu fericirea mea. Asta inseamna ca am lucrat foarte mult cu mine, ani de zile la nivel psihologic, prin formari si practica si mi-am echilibrat viata din interior catre exterior. 

Sigur ca fiecare segment al vetii mele a avut o rezonanta atat in imobiliare si in vanzari, cat si in mod personal si expansiunea a fost certa pe toate planurile existentei.

Vreau sa te insotesc in explorarea vietii tale, sustinand acest proces cu tehnici cu aplicabilitate in viata ta la orice nivel al existentei te-ai afla, care cuprind atat parte de psihologie si dezvoltare personala, dar si solutii de a atinge succesul, implinirea, prosperitatea si o stare de bine interioara si exterioara.

In urmatoarele randuri ce urmeaza iti prezint in linii mari, cateva informatii, care vor fi aplicate in sedintele de consiliere si terapie,  prin metode testate la nivel academic, exercitii si practica imediata.

In cadrul de referinta experiential, alaturi de mine vei cunoaste acele exercitii, practice, metode cu aplicabilitate imediata in viata cotidiana.

Aceasta tehnici  actioneaza ca o piramida multidimensionala, pe toate fatetele existentei. Un aspect discutat si rezolvat creaza reverberatii in toate nisele hartii mentale, emotionale, spirituale si nu in ultimul rand fizice.

 Psihologia imbinata in mod armonios cu actiunea,  te pune în centrul preocupărilor pe Tine, cu rezonanță evolutivă în model piramidal.

Aceasta este  fereastra spre schimbare, evolutie, prosperitate si atingerea propriului ideal de viață.

LA NIVEL DE Terapie si Consiliere  EXPERIENTIALA

— Se produce un efect sincron, creand brese terapeutice spontane, de

reflectare, integrare si constientizare.

— Se produc interiorizari, deblocari si restructurari benefice

spectaculoase.

— Prin interconectare meditativ – creativa in campul infoenergetic  se produc transformari benefice simultan.

— Printr-un plan personalizat pe care il vom stabili impreuna, vom  restructura scenariului personal, vom crea acel Bine Personal al manifestarii de Sine transformatoare.

Consilierea Si Terapia 1:1, este acel cadru  experiential, ce  deschide acea viziune profund instructiva si iti ofera acel pas spre transformarea launtrica cu efecte in toate ariile existentei: viata personala, de cuplu, familie, in relatiile interpersonale, profesionale si sociale.

Tu esti cheia Succesului Tau!!!

Ai posibilitatea sa incepi acum, acel drum al prioritatilor personale si profesionale.

Fii in Reprezentare Exclusiva cu TINE!

Beneficiile financiare vin la pachet cu multumirea de sine, urmarirea proprilor idealuri si atingerea unui model piramidal al explorarii de Sine.

Cunoasterea de Sine  te invata despre viata ta, in raport cu o lume traita la nivel psihologic si real.

Orice imersiune fractalica aduce o rezonanta si o schimbare fundamentala la nivel de neuroplasticitate.

Exercitiile si  tehnicile pe care le vom parcurge si le vei aplica in viata de zi cu zi , vor face acea diferenta intre ceea ce esti acum si ceea ce iti doresti sa proiectezi in viitorul tau. Prezentul tau se bazeaza pe cunoastere. Psihologia poate fi acea poarta a intuitiei, a creatiei si a prosperitatii.

Vino si tu sa iti cunosti propriul univers psihologic!!

Sedintele se pot tine in Cabinetul de Consultanta in Psihologie si Dezvoltare Personala  in Bucuresti sau online pe Skype, pentru cei care nu pot ajunge la cabinet.

Psiholog, Psihoterapeut, Coach, Consilier Spiritual –  Diana Maria Dragomir

Trainer, Licentiata in Psihologie Educationala, Psihoterapeut in Formare,

Consilier de dezvoltare personala.

Antreprenor in imobiliare, 14 ani de experienta in vanzari, 11 ani de

experienta in imobiliare

18 ani de Analiza Personala in Psihologie si Dezvoltare Personala.

Pentru a fi la curent cu noile prezentari video, te rog sa te abonezi la canalul meu de youtube, Diana Maria Dragomir. 

Completeaza Formularul si te voi contacta pentru a programa o consiliere