Legile spirituale ale prosperitatii

Legile spirituale ale prosperitatii

Legile interne / spirituale si psihologice ale prosperitatii!

Exista legile externe si de investitii in afaceri, jocuri de strategie si de management, bazate pe stiinta si strategie si exista si legile interne care sunt la fel de importante.

Despre legile interne vreau sa discutam astazi. Legile interne le-as putea denumi Maiestria Prosperitatii si talentul de a descoperi momentul potrivit, situatia potrivita pentru care tu esti persoana potrivita. 

Prima cheie catre o prosperitate de succes este cresterea propriei energii. 

A doua cheie este intentia de a-ti creste venitul prin actiuni deliberate si viziune. 

Al treilea element cheie este tiparul financiar. Mintea prosperitatii, mentalitatea de milionar. Termostatul financiar. Daca doriti sa schimbati fructele (rezultatele), este necesar sa schimbati radacinile. Vizibilul se schimba prin schimbarea invizibilului. In orice gradina, in orice livada ceea ce este in subsol, creeaza ceea ce este la suprafata. 

A patra cheie este sa intelegem ca nu traim pe un singur plan de existenta. Traim in cel putin 4 realitati diferite in acelasi moment. Acestea sunt: lumea fizica, mentala, emotionala si spirituala. Lumea fizica fiind un rezultat al celor trei. Unicul mod in care va puteti schimba lumea exterioara, este de a o schimba mai intai pe cea interioara. 

 

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Nume
Email
Site Web
Răspunsul tău