Viziune Unificatoare - Cele doua inimi

Viziunea unificatoare este cea mai simplificata metoda a Eului de integrare si calibrare la Sinele Central.

Pentru foarte multi oameni, cel mai important este sa aiba structura fizica, materiala intr-un context de prosperitate si siguranta. Sa isi creeze acea sustenabilitate proprie a scenariului de viata, prin care sa se simta infloritori si validati.Si de multe ori partea interioara de cunoastere si reconectare la propria lor fiintare in aceasta lume, sa nu fie observata sau dezvoltata, traind doar un scenariu de viata la nivel fizic. Lumea spirituala si psihologica ramanand o necunoscuta.

Sau sunt scenarii prin care foarte multi oameni se afunda tot mai mult in spiritual, ca o moda a timpurilor noastre, ajungand sa nu mai conteze viata traita si experimentata in plan material.

Ceea ce va proprun eu, sunt un ansamblu de tehnici prin care va descoperiti propria autenticitate si va puteti crea acea cale prin dezvoltare si expansiune. Atat exterioara, cat si interioara.

Universul este in miscare si in expansiune. In acord cu asta trebuie sa fie si propria noastra fiintare. Daca nu esti in miscare si in evolutie expansionata, atat interior dar si exterior, poti sfarsi intr-o gaura neagra, sa te prabusesti in propriul tau psihic sau in propriul scenariu al vietii fizice. Este un scenariu sumbru si extrem, dar este doar o relevare a cat de importanta este evolutia si miscarea atomica in Timp si Spatiu, interior – exterior.  Sincronicitatile si comparatiile cosmice sunt o oglinda perfecta a vietilor noastre.

Metoda restructurativa a integrarii si centrarii Sinelui, pe care o propun, este forma cea mai completa de relevare a prosperitatii, performantei si reactualizarii interioare. Arhitectura interioara, creste si evolueaza in ritm autentic cu propriile valori si cu propria bunastare fizica si emotionala.

Sunt o persoana care s-a centrat atat pe dezvoltarea exterioara si expansionarea bunastarii fizice, dar si pe arhitectura interioara, cercetand si analizand planul propriei psihologii a Sinelui.

Ambele valente imi confera claritate si iubire, dar si curaj sa pot actiona in orice cadru si la orice nivel al existentei. Afacerile mele infloresc si se expandeaza in mai multe directii, creand acele portaluri prin care energia mea se manifesta in campul vietii. Primesc propuneri tot mai interesante in colaborari benefice si reciproc avantajoase, mentinand performanta atat la interior, cat si la exterior.

Daca ai intrebari si iti pot fi de folos sunt aici, fiind acel suport atat din perspectiva psihologica, dar si de afaceri.

Ma gasiti in activitatea imobiliara, activand atat ca Manager, dar si Agent de tranzactionare imobiliara. Insa va pot insoti si in procesul de cunoastere si restructurare emotionala, cognitiva si comportamentala, fiind acel liant spre autenticitate, claritate si succesul pe care vi-l doriti. www.jurnalulbinelui.ro , www.eticimob.ro

Abordez strategii si tehnici experientiale ce te vor pozitiona in planul unificator al vietii tale, ce iti confera cea mai buna abordare si transformare a propriei tale vietii.

Cele doua inimi din fotografie reprezinta simbolistica planului interior si exterior al vietii. Interiorul fiind acea inima de aur cu diamantul din mijloc, Diamantul fiind Sinele central, propria mea dezvoltare diamantina slefuita. Iar inima din argint reprezinta exprimarea exerioara, cu alte diamante ce se reflecta si sunt sustinute din Sinele central, crand acea perspectiva de contributie in umanitate, de creatii si reflectii a propriei persoane in transformarea si evolutia celorlalti. Cele doua fatete ale existentei implinitoare, cu sens si integratoare.

Sunt Psiholog, Psihoterapeut, Coach, Formator, Manager de Agentie Imobiliara si sustin cursuri de expansionare a vietii, din perspectiva integratoare, atat in plan fizic, psihic si spiritual. Pentru mine viata are sens in dezvoltarea oamenilor, atata timp cat isi pot simti si cunoaste ambele panuri ale existentei, actionand si traind plenar cea mai autentica si integrata forma a Sinelui.

A fi conectat la existenta inseamna sa fii cea mai buna perspectiva si varianta a ta, nu doar pentru tine, dar si pentru ceilalti. Esti aici ca sa Devii, sa te Cunosti si sa te Daruiesti!

Oamenii creeaza oameni si diamantele aduc lumina si stralucire, reflectand si relevand  puterea diamantina in celelalte fatete si oglindiri.

Fii si tu propriul tau Diamant si expansioneaza-ti stralucirea!

Lasa-mi un mesaj si te voi contacta pentru mai multe detali!