aRHITECTURA FAMILIALA A PROPRIULUI SINE

In psihologia vietii oamenii sunt ca firele de iarba ce cresc in gradina casei mantuitoare a propriei lor arhitecturi familiale. Semintele sunt plantate in inconstientul familial si colectiv, avand acele structuri si caracteristici ale genomului spiritual si istoric. Firele de viata se nasc din Pamant si cresc in functie de mediu, de potentialitate, de cunoastere si iubire. Unele sunt asezate mai spre soare si se transforma in copaci, altele au multa apa si devin campuri cu flori spectaculoase.  Dar mai sunt si altele ce au un  mediu neprielnic si raman doar la stadiu de seminte asteptand in intuneric. Pentru fiecare dintre ele exista un cer si un soare si oricand viata poate germina spre inaltimi, creeandu-si radacini vibrante spre necunoscut.

Arhitectura familiala este ca un caleidoscop fractalic, in care viata se aseaza in functie de lumina care se revarsa si restabileste ordinea si creatia. Sunt oameni care se nasc sa mantuiasca lumi, sa mantuiasca prin existenta lor atat propriul Arbore Genealogic, cat si constelatiile familiale ale celorlalte universuri familiale. Prin propria lor existenta,  oamenii care ii intalnesc nu au posibilitati de regresie, ci doar de progres spre lumina si cunoastere. Lumina lor este atat de puternica incat oamenii care ii ating, cresc spre soare, isi intind aripi si zboara.

Este exact acea alchimizare psihologica, prin care graul incolteste si se transforma in hrana spirituala,  in impartasire a viului ce devine constiinta, mantuire si taina.

Sunt oameni care picteaza lumi prin propriul lor condei architectural al binelui. Psihicul lor este transformat si actioneaza ca un releu de transmisie de la om la om, ca un cadru psihoterapeutic ancestral, emblematic si modelator. Energia lor sustine Creatia prin simpla lor existenta, pentru ca sunt la un nivel in care Dumnezeu se exprima prin ei.

Daca ai noroc sa intalnesti un astfel de om, viata ta se schimba, infloreste, te alchimizeaza, transformandu-te in adevar.

Arhitectura familiala transformata si mantuita  este acea arhitectura a constiintei, este acel instrument prin care Binele tau actioneaza ca o diadema a transformarii si crearii de noi lumi si noi adevaruri, ale altor si altor familii.

Daca iti doresti sa transformi si sa alchimizezi in tine Arborele Genealogic al arhitecturii tale familiale, sa devii acel far, acea lumina a mantuirii tale si a neamului tau, devenind tu si familia ta acea matrice vie si vibranta a unui biosistem sanatos si functional in campul existentei, te astept sa ma contactezi!

Vom restructura si vom aprinde soarele pe cerul arhitecturii familiale a Sinelui tau. Vom crea acel cadru al sustinerii, al continerii si al acelui mediu prielnic al devenirii tale.

Indiferent de  momentul in care esti, importanta este doar decizia de a explora, de a te recunoaste, de a te simti in propriul tau adevar. Arborele Genealogic se poate transcende, alchimiza si vindeca atat transgenerational – pe linia stramosilor, cat si intergenerational – pe linia membrilor familiali existenti, oameni apropiati si cunoscuti.

Tu poti fii propriul tau creator al Binelui tau si in acelasi timp sa devii prin schimbarea ta acea lumina de fiintare si raportare a celorlati.

Ce ai de facut este sa te abonezi la www.jurnalulbinelui.ro in sectiunea ABONEAZA_TE la NOUTATI 

AL doilea pas este sa imi lasi mesajul urmator: Da, vreau sa devin prorpiul meu BINE!  –   in formularul ce insoteste aceasta prezentare!

Te voi contacta  si vom stabili impreuna un plan prin care vom crea acel cadru  de referinta necesar, in functie de nivelul architectural al tabloului tau genealogic! Vom creste, vom uda si vom inflori propria arhitectura a Sinelui tau, restabilind unificarea, constiinta si informatia pe directia Binelui tau.

Sunt  Diana Maria Dragomir, Psiholog  Educational, Psihoterapeut, Coach, Consilier Dezvoltare Personala si Spirituala, Formator, Antreprenor in Imobiliare.

Mai multe informatii gasiti despre mine pe www.jurnalulbinelui.ro