Psihologia Banilor si A Succesului

Pentru cine este acest curs de Prosperitate?

     Pentru persoanele care au inteles ca viata este mai mult decat lumea realitatii fizice si ca in proportie de 95% suntem rezultatul lumii invizibile, subtile, emotional-cognitive, energetico-informationale, ezoterice, spirituale, psihologice.

Legile interne / spirituale si psihologice ale prosperitatii!

     Exista legile externe si de investitii in afaceri, jocuri de strategie si de management, bazate pe stiinta si exista si legile interne care sunt la fel de importante.

     Legile interne le-as putea denumi Maiestria Prosperitatii si talentul de a descoperi momentul potrivit, situatia potrivita pentru care tu esti persoana potrivita. 

     Voi sublinia aici 4 din cele mai importante chei ale prosperitatii:

    Prima cheie catre o prosperitate de succes este cresterea propriei energii. 

    A doua cheie este intentia de  crestere a  venitului financiar prin actiuni deliberate si viziune. 

   Al treilea element cheie este tiparul financiar. Mintea prosperitatii, mentalitatea de milionar. Termostatul financiar. Daca doriti sa schimbati fructele (rezultatele), este necesar sa schimbati radacinile. Vizibilul se schimba prin schimbarea invizibilului. In orice gradina, in orice livada ceea ce este in subsol, creeaza ceea ce este la suprafata. 

    A patra cheie este sa intelegem ca nu traim pe un singur plan de existenta. Traim in cel putin 4 realitati diferite in acelasi moment. Acestea sunt: lumea fizica, mentala, emotionala si spirituala. Lumea fizica fiind un rezultat al celor trei. Unicul mod in care va puteti schimba lumea exterioara, este de a o schimba mai intai pe cea interioara. 

   Traind aceste timpuri unice pentru noi in contextul actual pe Terra, este foarte important sa ne canalizam energia spre creativitate si potential interior, pentru a facilita in viata noastra acel drum al echilibrului financiar si acea armonizare experientiala. 

   Este un curs adaptat pentru nevoile prezentului, pentru vremurile pe care le traversam in care este necesar sa ne redescoperim resursele interioare, valorile, talentele, vocatia, darurile  si cunoasterea interioara. Este acel curs prin care reusesti sa te vezi pe tine in potentialul adevarat al fiintei tale, sa accesezi din interior matricea vie a prosperitatii tale financiare. 

    Amintesc aici cateva din subiectele pe care le vom folosi in transformarea launtrica, din perspectiva financiara:

   1.Principiile de baza ale Propseritatii.

   2. Tiparul Financiar.

   3. Diferenta de mentalitate dintre bogati si saraci.

   4.Strategii prcatice de crestere a veniturilor financiare.

   5. Atitudini si actiuni care vor duce la modificari permanente a vietii financiare.

   6. Experienta mea prezentata prin lumina antreprenoriatului in imobiliare si in domeniul educatiei psihologice. Milionarii si miliardarii din imobiliare care mi-au schimbat modul de gandire si raportarea la viata.

   7. De ce ne este teama sa fim bogati? 

   8. Cum ne crestem energia prosperitatii?

   9. Daca inca nu esti acolo unde iti doresti, inseamna ca este ceva ce nu cunosti. Vom afla impreuna unul dintre cele mai importante secrete ale prosperitatii. 

   10. Psihologia banilor si a succesului.

   11. Tehnici si strategii puternice de a remodela mintea!

   12. Termostatul Financiar al Vietii Tale!

   13. Perspectiva spiritual – energetica a afacerii tale. 

   14. Jocul interior al banilor strategie de succes si proiectie exterioara in realitatea curenta. 

   15. Cum ne dezvatam de vechile obisnuinte si programe  emotional – distructive, ce ne saboteaza imaginea de Sine, Increderea, curajul si actiunea?

   16. Meditatii ghidate de transformare, ce vor contine nuante de vindecare karmica, transgenerationale si de activare a centrului prosperitatii direct din ADN.

   17. Tehnici de Coaching si Psihoterapie Experientiala in evolutia emotional – cognitiva a restructurarii matricei financiare. 

  18. Exercitii practice!

Ce vei obtine participand la acest curs?

     Constiinta interioara a ceea ce inseamna Libertatea Financiara si capacitatea independenta si autentica de a atinge viziunea obiectivelor tale  financiare magnifice!

      Legea Actiunii! – Actioneaza!  – Actiunea depinde de tine. Tu vei construi imperiul experientelor tale financiare satisfacatoare si rezonante pentru viata ta!   

Exercitii experientiale ce iti vor debloca matricea financiara si vei actiona din acel Sine integrat si functional, pregatit sa culeaga darurile prosperitatii.

Programarea mentala si emotionala pentru a te pozitiona pe aceiasi vibratie cu propriul termostat financiar pe care ti-l doresti si flexibilitatea de a trece la un nivel superior, la termenele si perioadele stabilite.

CINE SUNT EU?

Numele meu este Diana Maria Dragomir,  sunt Psiholog, Psihoterapeut, Coach si nu in ultimul rand, Manager Agentie Imobiliara.

 Nu au o ordine anume, aceste activitati profesionale, deoarece ele s-au intamplat in viata mea coreland si implinind dezvoltarea mea personala si profesionala. Ma definesc si ma regasesc in fiecare activitate pe care o desfasor alaturi de oameni si ma bucura sa pot impartasi din experienta mea si din spectrul educational care m-a format.

Fiind psiholog, psihoterapeut, coach si consilier imobiliar, am experimentat de-a lungul existentei mele o diversitate de situatii pe care le-am filtrat prin spectrul educational si am aplicat solutii si rezolvari, atat in cariera profesionala in imobiliare, cat si in viata personala. Astfel mi-am creat acel echilibru de a putea sa imi traiesc acea poveste de viata care este potrivita pentru mine si rezoneaza cu fericirea mea. Asta inseamna ca am lucrat foarte mult cu mine, ani de zile la nivel psihologic, prin formari si practica si mi-am echilibrat viata din interior catre exterior. 

Sigur ca fiecare segment al vetii mele a avut o rezonanta atat in imobiliare si in vanzari, cat si in mod personal si expansiunea a fost certa pe toate planurile existentei.

Vreau sa te insotesc in explorarea vietii tale, sustinand acest proces cu tehnici cu aplicabilitate in viata ta la orice nivel al existentei te-ai afla, care cuprind atat parte de psihologie si dezvoltare personala, dar si solutii de a atinge succesul, implinirea, prosperitatea si o stare de bine interioara si exterioara.

In urmatoarele randuri iti prezint in linii mari, cateva informatii, care vor fi aplicate in procesul de lucru,  prin metode testate la nivel academic, exercitii si practica imediata.

In cadrul de referinta experiential, alaturi de mine vei cunoaste acele exercitii, practice, metode cu aplicabilitate imediata in viata cotidiana.

Aceasta tehnici  actioneaza ca o piramida multidimensionala, pe toate fatetele existentei. Un aspect discutat si rezolvat creaza reverberatii in toate nisele hartii mentale, emotionale, spirituale si nu in ultimul rand fizice.

 Psihologia imbinata in mod armonios cu actiunea,  te pune în centrul preocupărilor pe Tine, cu rezonanță evolutivă în model piramidal.

Aceasta este  fereastra spre schimbare, evolutie, prosperitate si atingerea propriului ideal de viață.

Sunt Antreprenor in imobiliare cu 13 ani de

experienta in afaceri imobiliare

21 de ani de experienta in Psihologie si Dezvoltare Personala.

Ceea ce va proprun eu, sunt un ansamblu de tehnici prin care va descoperiti propria autenticitate si va puteti crea acea cale prin dezvoltare si expansiune. Atat exterioara, cat si interioara.

Universul este in miscare si in expansiune. In acord cu asta trebuie sa fie si propria noastra fiintare. Daca nu esti in miscare si in evolutie expansionata, atat interior dar si exterior, poti sfarsi intr-o gaura neagra, sa te prabusesti in propriul tau psihic sau in propriul scenariu al vietii fizice. Este un scenariu sumbru si extrem, dar este doar o relevare a cat de importanta este evolutia si miscarea atomica in Timp si Spatiu, interior – exterior.  Sincronicitatile si comparatiile cosmice sunt o oglinda perfecta a vietilor noastre.

Ambele valente imi confera claritate si iubire, dar si curaj sa pot actiona in orice cadru si la orice nivel al existentei. Afacerile mele infloresc si se expandeaza in mai multe directii, creand acele portaluri prin care energia mea se manifesta in campul vietii. Primesc propuneri tot mai interesante in colaborari benefice si reciproc avantajoase, mentinand performanta atat la interior, cat si la exterior.

Daca ai intrebari si iti pot fi de folos sunt aici, fiind acel suport atat din perspectiva psihologica, dar si de afaceri.

Ma gasiti in activitatea imobiliara, activand atat ca Manager, dar si Agent de tranzactionare imobiliara. Insa va pot insoti si in procesul de cunoastere si restructurare emotionala, cognitiva si comportamentala, fiind acel liant spre autenticitate, claritate si succesul pe care vi-l doriti.

Metoda restructurativa a integrarii si centrarii Sinelui, pe care o propun, este forma cea mai completa de relevare a prosperitatii, performantei si reactualizarii interioare. Arhitectura interioara, creste si evolueaza in ritm autentic cu propriile valori si cu propria bunastare fizica si emotionala.

Sunt o persoana care s-a centrat atat pe dezvoltarea exterioara si expansionarea bunastarii fizice, dar si pe arhitectura interioara, cercetand si analizand planul propriei psihologii a Sinelui.

Va astept sa parcurgem impreuna Legile Interne ale Prosperitatii,  sa va sustin in atat in practica personala de atragere a abundentei financiare, dar si in restabilirea echilibrului din toate ariile existentiale!

Formatul Cursului

Cursul se desfasoara sub formatul  a 18 lectii ghidate,  in confortul casei tale, primind pe WhatsApp,  timp de 6 saptamani de la mine, de 3 ori pe saptamana (luni, joi si sambata), lectii teoretice,  teme, exercitii practice, video si meditatii ghidate, mesaje text. 

Timpul, locul si momentul in care doresti sa efectuezi lectiile, exercitiile, temele de lucru, meditatiile sunt in functie de disponibilitatea ta. Important este ca in fiecare zi in care primesti continutul cursului, sa iti faci timp 1 ora sa fii activ in aceasta directie. 

Veti primi o sedinta gratuita de consilere 1:1, dupa terminarea programului. 

In fiecare saptamana vom stabili o zi in care ne vom vedea online, petru a face exercitii si instruire de grup, Aceste intalniri vor fi intre 4 si 6 ore, in functie de complexitatea si nivelul programului la care ne aflam.

Toate persoanele vor intra in Comunitatea Prosperitatii, un grup pe Facebook, Acolo ne vom reimprospata si vom imbunatati permanent cheile prosperitatii si ne vom etala si recunoaste reusitele.

Te rog sa completezi formularul de inscriere cu mentiune EU VOI FI URMATORUL MILIONAR! si voi reveni cu detalii!

Multumesc!

 

   Taxa de participare se comunica in urma sedintei de calificare, de 1:1, care este gratuita si dureaza 30 minute!

Inscrie-te gratuit si da-ti sansa sa iti restetezi energia banilor!

Tu vei fi urmatorul MILIONAR!

 

Share on facebook
Facebook