Psihologia Banilor si A Succesului

Pentru cine este acest curs de Prosperitate?

     Pentru persoanele care au inteles ca viata este mai mult decat lumea realitatii fizice si ca in proportie de 95% suntem rezultatul lumii invizibile, subtile, emotional-cognitive, energetico-informationale, esoterice, spirituale, psihologice.

Legile interne / spirituale si psihologice ale prosperitatii!

     Exista legile externe si de investitii in afaceri, jocuri de strategie si de management, bazate pe stiinta si exista si legile interne care sunt la fel de importante.

     Legile interne le-as putea denumi Maiestria Prosperitatii si talentul de a descoperi momentul potrivit, situatia potrivita pentru care tu esti persoana potrivita. 

     Voi sublinia aici 4 din cele mai importante chei ale prosperitatii:

    Prima cheie catre o prosperitate de succes este cresterea propriei energii. 

    A doua cheie este intentia de  crestere a  venitului financiar prin actiuni deliberate si viziune. 

   Al treilea element cheie este tiparul financiar. Mintea prosperitatii, mentalitatea de milionar. Termostatul financiar. Daca doriti sa schimbati fructele (rezultatele), este necesar sa schimbati radacinile. Vizibilul se schimba prin schimbarea invizibilului. In orice gradina, in orice livada ceea ce este in subsol, creeaza ceea ce este la suprafata. 

    A patra cheie este sa intelegem ca nu traim pe un singur plan de existenta. Traim in cel putin 4 realitati diferite in acelasi moment. Acestea sunt: lumea fizica, mentala, emotionala si spirituala. Lumea fizica fiind un rezultat al celor trei. Unicul mod in care va puteti schimba lumea exterioara, este de a o schimba mai intai pe cea interioara. 

   Traind aceste timpuri unice pentru noi in contextul actual pe Terra, este foarte important sa ne canalizam energia spre creativitate si potential interior, pentru a facilita in viata noastra acel drum al echilibrului financiar si acea armonizare experientiala. 

   Este un curs adaptat pentru nevoile prezentului, pentru vremurile pe care le traversam in care este necesar sa ne redescoperim resursele interioare, valorile, talentele, vocatia, darurile  si cunoasterea interioara. Este acel curs prin care reusesti sa te vezi pe tine in potentialul adevarat al fiintei tale, sa accesezi din interior matricea vie a prosperitatii tale financiare. 

    Amintesc aici cateva din subiectele pe care le vom folosi in transformarea launtrica, din perspectiva financiara:

   1.Principiile de baza ale Propseritatii.

   2. Tiparul Financiar.

   3. Diferenta de mentalitate dintre bogati si saraci.

   4.Strategii prcatice de crestere a veniturilor financiare.

   5. Atitudini si actiuni care vor duce la modificari permanente a vietii financiare.

   6. Experienta mea prezentata prin lumina antreprenoriatului in imobiliare si in domeniul educatiei psihologice. Milionarii si miliardarii din imobiliare care mi-au schimbat modul de gandire si raportarea la viata.

   7. De ce ne este teama sa fim bogati? 

   8. Cum ne crestem energia prosperitatii?

   9. Daca inca nu esti acolo unde iti doresti, inseamna ca este ceva ce nu cunosti. Vom afla impreuna unul dintre cele mai importante secrete ale prosperitatii. 

   10. Psihologia banilor si a succesului.

   11. Tehnici si strategii puternice de a remodela mintea!

   12. Termostatul Financiar al Vietii Tale!

   13. Perspectiva spiritual – energetica a afacerii tale. 

   14. Jocul interior al banilor strategie de succes si proiectie exterioara in realitatea curenta. 

   15. Cum ne dezvatam de vechile obisnuinte si programe  emotional – distructive, ce ne saboteaza imaginea de Sine, Increderea, curajul si actiunea?

   16. Meditatii ghidate de transformare, ce vor contine nuante de vindecare karmica, transgenerationale si de activare a centrului prosperitatii direct din ADN.

   17. Tehnici de Coaching si Psihoterapie Experientiala in evolutia emotional – cognitiva a restructurarii matricei financiare. 

  18. Exercitii practice!

Ce vei obtine participand la acest curs?

     Constiinta interioara a ceea ce inseamna Libertatea Financiara si capacitatea independenta si autentica de a atinge viziunea obiectivelor tale  financiare magnifice!

      Legea Actiunii! – Actioneaza!  – Actiunea depinde de tine. Tu vei construi imperiul experientelor tale financiare satisfacatoare si rezonante pentru viata ta!   

Formatul Cursului

Cursul se desfasoara sub formatul  a 18 lectii ghidate,  in confortul casei tale, primind pe WhatsApp,  timp de 6 saptamani de la mine, de 3 ori pe saptamana (luni, joi si sambata), lectii teoretice,  teme, exercitii practice, video si meditatii ghidate, mesaje text. 

Timpul, locul si momentul in care doresti sa efectuezi lectiile, exercitiile, temele de lucru, meditatiile sunt in functie de disponibilitatea ta. Important este ca in fiecare zi in care primesti continutul cursului, sa iti faci timp 1 ora sa fii activ in aceasta directie. 

    Taxa de participare este 1080 Ron.

    Se achita integral in contul RO08INGB0000999907861841, Catalina Floriana Gondea sau pe Revolut – 0721115770. 

     Confirmarea achitarii cursului, se trimite pe WhatsApp la 0721115770.


Facebook


Youtube


Aici poti afla mai multe despre mine!

Previous
Next
Share on facebook
Facebook