Te-ai gandit vreodata ca sursa problemelor tale poate veni  de la antecesorii tai? Pana la 7 generatii inaintea ta, conflictele emotionale si tiparele ce se manifesta in bucla, pot fi sursa nefericirii tale. 

Vrei mai multa prosperitate in viata ta?  Nu esti in relatia potrivita sau nu ai gasit partenerul(a) potrivit (a). Nu iti iese nimic conform asteptarilor. Sanatatea se lasa asteptata. Te-ai saturat sa cauti solutii de scurta durata, care te intorc in aceiasi stare. Vrei o posibilitate sa intelegi si sa iti arate in mod evident acea solutie permanenta si care sa te ajute sa cresti, sa evoluezi in afacerea ta, in  relatia cu partenerul(a), in  relatiile cu copiii si in tot ceea ce doresti sa creezi in viata ta?

 Acea stare de entuziasm poate sa revina. Energia si actiunile tale pot  sa se manifeste prin rezultate. Prosperitatea si experientele pe care ti le doresti sa pot intampla usor si cursiv in magia vietii tale. Intelegrea de sine si propria autenticitate a planului personal de viata poate fi implinit ACUM!

Este timpul sa faci o schimbare! 

Metoda de vindecare 7SELF7  este acea solutie pe care o cauti! Aceasta metoda amplifica vindecarea neamului tau, a familiei tale si a ta in istoria universala a  existentei tale.  De 7 ori cate 7 te vindeca pe TINE, prin reorganizarea emotionala, cognitiva si spirituala  a neamului tau, ce se va reflecta in planul tau fizic. Desi stramosii tai nu mai exista in forma  materiala, atata timp cat au lasat secrete de familie, emotii neexprimate, tipare impamantenite in istoria de baza a familiei, situatii nerezolvate, viata ta se desfasoara in aceiasi bucla. Vocile lor sunt in tine. Obstacolele lor devin piedicile tale.

Prin metoda 7SELF7, ai posibilitatea sa devii acel diamant renascut al propriei fiinte. Vei constientiza si vei intelege de ce actionezi intr-un anumit fel, de ce gandesti in tipare disfunctionale si vei construi acele solutii care te vor conduce catre prosperitate, fericire, multumire si entuziasm in propria poveste de viata.

Aceasta metoda a fost parcursa atat de mine cat si de clientii mei. Se desfasoara in 7 pasi timp de 7 saptamani.  Vei primi un video cu instructiuni in fiecare saptamana, ca sa stii ce ai de facut 7 zile din 7  si vei beneficia de o intalnire de grup in fiecare saptamana, alaturi de mine si ceilalti participanti, timp in care vom lucra 7 ore consecutiv in fiecare saptamana. 

De asemenea fiecare participant va beneficia de o sedinta de consultanta psihologica individuala, cu mine, la finalul procesului de vindecare 7SELF7.

Pentru a te inscrie la acest maraton al vindecarii tale si a neamului tau, completeaza-ti datele in campurile de mai jos cu notificarea : Vreau Detalii!

Diana Maria Dragomir, Psiholog  Educational, Psihoterapeut, Coach, Consilier Dezvoltare Personala si Spirituala, Formator, Antreprenor in Imobiliare.

www.jurnalulbinelui.ro

Pentru cei care doresc sa citeasca mai mult despre metoda 7SELF7 ii rog sa apese pe butonul verde cu inimioara: Da clic aici!

Iar pentru cei care sunt interesati de citirea unei carti in PDF, un instrument eficient de reflectare si vindecare psiho-emotionala, ce te poarta in cea mai frumoasa poveste inspirationala si vindecatoare a iubirii,  o pot achizitiona apasand pe butonul : Cartea mea!