Maestrul de Ceremonii in Psihologia Imobiliarelor

Fiecare tranzactie imobiliara este o poveste. O poveste ce vorbeste atat despre tine, Consilier Imobiliar  in Reprezentare Exclusiva , cat si despre clientul pe care il reprezinti in procesul de vanzare sau cumparare a proprietatii.

Fiecare tranzactie imobiliara exprima experienta ta profesionala, dar si capacitatea de a gestiona emotional si mental procesul de desfasurare al vanzarii, inchirierii sau cumpararii imobilului.

Consilierul imobiliar este o persoana  careia i se incredinteaza active importante, pentru a le prezenta intr-o lumina cat mai corect evaluata si pentru a face acele afaceri imobiliare in interesul clientului reprezentat.

Consilerul imobiliar este un fel de  Maestru de Ceremonii – un fel de Show Man, care isi regizeaza singur sau in echipa,  fiecare spectacol de tranzactionare, aplicand tehnici de vanzari si abilitati de gestionare  emotionala si cognitiva, formate in timp si adaptate la situatia respectiva.

O tranzactie imobiliara este un sistem, ce poarta atat emotiile si tiparele mentale ale clientilor vanzatori, cu toate povestile lor de viata traite in acea locuinta, cat si entuziasmul si intrebarile cumparatorilor, acea energie de schimbare si evolutie a viitorilor proprietari. In acest carusel emotional, consilierul imobiliar este un strateg al psihologiei aplicate in afaceri, in functie de experienta, evolutie proprie, mediu si abilitati de vanzari dezvoltate si exersate in timp.

Consilierii imobiliari vor intalni acei oameni cu care rezoneaza si vor tranzactiona acele proprietati care reprezinta o oglinda a forului lor interior. Fiecare proces de tranzactionare este o poarta de cunoastere spre tine si daca prinzi lectia, o intelegi si o integrezi, vei creste evolutiv si vei atrage in viata ta un potential cat mai dinamic si cat mai progresiv al afacerii tale.

Afacerea ta imobiliara este amprenta ta energetica. Este ca o matrice ce te oglindeste. Daca te observi, te analizezi, te explorezi si evoluezi, o sa cunosti arii de inflorire profesionala, de expansiune si amplificare in functie de planul de afaceri si management pe care ti-l propui.

 Aplicand strategii de ordin intern si extern, vei crea un echilibru ce o sa iti creasca eficienta si modul prin care vei atrage in viata ta oamenii potriviti, ce vor edifica acea imagine a viziunii imobiliare, pe care deja o expui prin fiecare atom al fiintei tale.

Ce ai de facut? Este simplu dar nu evident.

 Suntem obisnuiti sa ne aruncam in valurile vietii de cele mai multe ori nepregatiti. Chiar si in imobiliare sunt persoane care considera ca daca au facut cateva tranzactii, stiu tot ceea ce inseamna imobiliarele si se considera invatati si adaptati la piata imobiliara. Sunt cei care nu au nevoie de evolutie si viata lor poarta amprenta unei restrictii proprii, impuse de perspectiva lor de viata. Acest curs nu este pentru aceste persoane care nu doresc sa iasa din zona de confort.

 

Acest curs este pentru acele persoane care stiu ca pot oricand invata ceva nou si inteleg ca propria lor evolutie si cunoastere interioara cu aplicabilitate in aria imobiliara, le poate aduce atat castiguri financiare substantiale, dar si o mai buna armonizare a vietii lor pe toate planurile.

 

Experienta mea de 12 ani in imobiliare cat si experienta profesionala si exploratorie de 19 ani, in domeniul  pedagogiei, psihologiei si psihoterapiei m-a format in mod autentic, incat sa fiu acel canal potrivit pentru a crea acele nise si strategii de afaceri in imobiliare,  de comunicare si vanzare, de management si marketing al propriei vieti, incat sa imi creez propriul brand, propria imagine.

Aceasta imagine se numeste Psihologia Imobiliarelor.

Daca doresti sa devii propriul Maestru de Ceremonii al Vietii tale, Propriul Manager al Afacerii Tale Imobiliare, Propriul Marketer si sa iti cresti afacerea imobiliara, cat si sa iti expansionezi si armonizezi propriul Eu Interior, te astept la cursul de 8 saptamani online, prin care vom explora si vom naviga pe energia prosperitatii si a visurilor implinite.

Acest curs te scoate din zona de confort, te impulsioneaza sa cresti, sa evoluezi si te pregateste sa excelezi si sa traiesti pe o frecventa de energie inalta. Nu este un drum usor. Nu iti promit ca tehnicile de dezvoltare personala, psihoterapie si cunoastere vor fi blande cu tine, dar iti promit ca dupa 8 saptamani vei fi uimit de realizarile tale si vei cunoaste o cale mult mai buna pentru tine si afacerea ta.

Afacerea mea si dezvoltarea mea imobiliara a mers mana in mana cu dezvoltarea personala, a fost un drum concentrat si intens de 18 ani. Acum ai posibilitatea sa actionezi si tu si sa primesti in 8 saptamani un sistem care sa iti reactualizeze psihicul si sa poti atinge acele obiective imobiliare pe care ti le doresti.

Ai curajul sa actionezi! Ai curajul sa fii propriul Maestru de Ceremonii in Psihologia Imobiliarelor!

 

Succesul incepe cu tine! Imobiliarele pot fi aliatul tau!

 

 

 

Esti activ in piata imobiliara?

Esti la inceput in acest domeniu de activitate?

Te gandesti sa iti schimbi activitatea profesionala si ar putea fi o optiune buna pentru tine segmentul imobiliar?

Acest curs este pentru Tine!

Acum este momentul pentru a te simti in Reprezentare Exclusiva cu Tine!

Acest curs iti ofera tie, in mod exclusiv prioritate, pentru a adauga valoare, cunostiinte, secrete imobiliare, chei de constientizare si un plan concret de actiune imobiliara.

 

Poti fi la inceput de drum, intr-o etapa de schimbare profesionala sau consultant imobiliar de valoare, acest curs este ca o apa vie de redimensionare si evolutie.

 

Imobiliarele sunt acele vanzari importante din viata clientilor cu care colaboram. Iar noi ca profesionisti deschidem usi si inimi spre ACASA.

 

Daca te tot gandesti care este drumul tau profesional de succes, acum ai gasit raspunsul.

 

Te astept la Cursul de Imobiliare, Vanzari si Dezvoltare Personala!

Acest curs te invata IMOBILIARE!

Acest curs te invata VANZARI!

Acest curs te sustine in Dezvoltarea Ta Personala!

 

8 saptamani online de curs, a cate 4 ore pe saptamana, in fiecare vineri, de la ora  09.00  la  13.30 ( cu un interval de pauza de 15- 30 de minute, la doua ore ), in care vom construi un plan de afacere imobiliara si vom alege o cale si un segment de piata potrivit pentru noi. Ne vom explora stilul propriu de comunicare in imobiliare, aria de referinta imobiliara si vom exersa tehnici de vanzari.

 

Vom studia tehnici de dezvoltare personala, vom depasi bariere si convingeri limitative.

Acest curs iti prezinta perspectiva imobiliara actuala, reala si clara a segmentului imobiliar romanesc.

 

Vei invata sa fii profesionist si sa stii cum sa abordezi segmentul imobiliar din interior spre exterior.

 

Vei primi toate instrumentele necesare pentru a atinge succesul intr-o piata imobiliara in schimbare si evolutie.

 

Fie ca activezi in intermediere, fie ca activezi in reprezentare exclusiva, acest curs este pentru Tine!

 

Vei primi solutii concrete, daca acum ai ales sa incepi o profesie in imobiliare si un drum al independentei financiare. Acum ai posibilitatea sa iti gestionezi propria afacere, sa fii propriul tau Manager. Acest curs te invata cum sa iti monitorizezi si sa iti calibrezi venitul financiar in functie de Tine!

 

Poti sa nu stii nimic despre imobiliare, vei invata Aici!

 

Dupa finalizarea cursului avem directii clare de actiune si sustinere profesionala, Oferim consiliere profesionala (sedinte de coaching) si vei avea acces la un grup de consultanta.

 

Sustinerea ta nu se opreste aici. Povestea ta de viata este importanta pentru noi! Succesul tau este si succesul nostru! Surprizele vor fi destainuite in totalitate la curs.

 

Te astept sa fii in Reprezentare Exclusiva cu Tine!

Cursul schimbarii tale este Aici!

 

Cateva exemple a temelor abordate:

 

1. Intermedierea versus Reprezentarea Exclusivă.

2. De ce este necesară o dezvoltare continuă în imobiliare?

3. Cum putem gestiona perioadele dificile în vânzări?

4. Tehnici utile in negociere si vanzarea efectivă.

5. Abilități de explorare si prospectare a pieței.

6. Psihologia clienților atât vânzători cat si cumpărători.

7. Atitudinea si importanta ei în imobiliare si comunicare.

8. Strategii de dezvoltare continua a portofoliului de clienti.

9. Tehnici interactive si experientiale cu aplicabilitate imediata in piata imobiliara.

10. Tehnici psihologice de armonizare a propriului Eu interior, de dezvoltare si cunoastere.

11. Cum ne ajuta echilibrul  dintre energia masculina si feminina in dezvoltarea interioara si cum ne  sustin in afacerea imobiliara?

12. Explorarea energiei maternale si paternale in  cresterea copilului interior si a unui adult asumat, in echilibru cu propria persoana si cu lumea.

13. Arborele genealogic si abordarea transpersonala in imobiliare.

14. Obiective si resurse interioare.

15. Strategii experientiale prin tehnici de psihodrama, tehnici creative si proiective.

16. Rezultate si constientizari interioare.

 

Diana Maria Dragomir

Antreprenor in Imobiliare

 

15 ani de experienta in vanzari.

13 ani de experienta in imobiliare, 20 ani de studiu in psihologie personala si educationala

 

Psiholog Educational, Psihoterapeut,  Formator, Consilier de dezvoltare personala, Coach, Consilier Spiritual.

 

Cursul se desfasoara incepand cu data de 14 mai 2021. In fiecare vineri, de la ora 09.00 la 13.30, online.  Perioada de cunoastere si perfectionare a Maiestriei Imobiliare, 14 mai 2021  –  2  iulie 2021. 

 

TOT ce ai de facut este sa achiti taxa de participare si sa trimiti confirmarea platii la nr de telefon 0721115770, WhatsApp. Pentru plata in rate, discutam la telefon. Gasesti mai jos detalii legate de inscriere si achitare! Daca ai nevoie de indrumari completeaza-ti datele in formular si trimite-mi un mesaj

Valoarea acestui curs este de 5000 de ron! 

DACA achiti pana pe data de 30 martie 2021, poti beneficia de o REDUCERE FANTASTICA!

Acum poti participa la curs doar cu 1120 Ron.
 

    Se achita integral  in contul RO08INGB0000999907861841, Catalina Floriana Gondea sau pe Revolut – 0721115770. 

     Confirmarea achitarii cursului,  se trimite pe WhatsApp la 0721115770.