Suntem Acasa!

Suntem Acasa!

Pamantul este casa noastra. #Stamacasa este echivalentul, a lui, a fi aici, a fi prezenti, a fi in uniune cu Terra, cu energia Pamantului. Terra ne vrea aici! Aici este casa noastra. Nu este un prizonierat, este o recunoastere si o gratie pe care o aducem planetei, o gratiere, o eliberare din necunoastere. Acum intelegi ca esti un adevarat locuitor al casei tale albastre, al planetei verzi si a globului astral, ce ne poarta prin Univers!

Acum suntem mai constienti, mai dornici de a ne petrece timpul pe Terra, de a ne bucura si a avea acele activitati in cunoastere meditativa, ce se simt si se traiesc! Ni se deschid inimile spre a intelege ca facem parte din acest ecosistem, pe care l-am virusat prin ignoranta. Ne deschidem aripile sufletului si imbratisam aerul, vegetatia, lumina, apa. Invatam sa respectam si sa fim recunoscatori!

Suntem Acasa! Suntem in iubire si bucurie! Acasa este cel mai intim loc al divinitatii din noi. Este o chemare spre rugaciune si revedere! O aducere aminte! Este acea intoarcerea a fiului risipitor, pe care Tatal il primeste cu dragoste si caldura! Mama Pamant isi cheama  fii si fiicele, Acasa! Nimic nu este viciat si virusat, daca esti Acasa! Daca iti permiti sa te intorci catre tine, sa iti recunosti Tatal si Mama, fiul si fiica, barbatul si femeia, polaritatile din TIne, realitatile emotionale si cognitive si reusesti sa le devirusezi, sa le reconditionezi, sa le ierti, sa le integrezi la cea mai inalta lumina… Povestea Ta se poate rescrie!

Fiecare din noi este in drumul experiential  al integrarii si unificarii celor patru roluri identitare definitorii pentru fiinta umana.  Fiecare rol are un corespondent simbolic . Aer- masculin. Apa- feminin. Foc – Tata. Pamant – Mama. Cele patru roluri acatuiesc  matricea creatoare a  Universului. Cand sunt in dezechilibru atat la nivel individual, cat si colectiv, se determina grade diferentiate de integrare si pe axa Timpului, cat si in planul Constientizarii, se creaza consonante sau disonante de echilibru existential.

In acest moment traim un dezechilibru planetar la nivel de roluri identitare. Forta creatoare din fiecare din noi are nevoie de o integrare mai mare, fiind necesara o devirusare, o curatare si o intelegere mai mare la nivel planetar, un salt spiritual.  Virusul se manifesta prin lipsa de aer (masculin) si febra (foc-patern).  Febra vine ca un model de vindecare a lipsei de aer, ca o manifestare a Tatalui, care vine si salveaza. Organismul uman, cand face febra, déjà intra pe sistemul de lupta si autoaparare. Apoi de la febra transpiri si prin apa se curata materia negativa, producand acea Reinviere Planetara. Asa ca nu trebuie sa ne sperie, aceasta remetabolizare la nivel planetar si rescenarizare colectiva a filmului  integrarii celor patru roluri identitare.

Nimic nu este intamplator si faptul ca toata aceasta poveste se intampla inainte de Inviere, in post si in saptamanile de smerenie si aplecare catre noi si catre suflet, ne determina cu atat mai mult sa intelegem ca e timpul sa credem si sa simtim reinvierea din noi. Doar ca acum este ca o escaladare fortata, nu mai exista cale de intoarcere, este ca o executare silita, ca o alegere definitorie si exaustiva.

Dumnezeu – Tatal, vine cu intelepciunea si vindecarea spirituala si Feminitatea si Maternitatea sunt hrana si medicamentul, care ridica si mobilizeaza cu blandete si continere. Stim ca Mama Pamant, déjà respira mai mult si astfel echilibreaza, aducand acea claritate a apei, a femininului din noi. Noi fiind Acasa, aerul déjà este mai pur si astfel ajutam la congruenta restabilirii ordinii si echilibrului.

Este un antrenament prin care Universul ne mediaza terapeutic…  dar, doar de tine depinde propria ta explorare interioara. Cu cat reusesti sa integrezi mai bine componentele celor 4 roluri identitare (barbat, femeie, tata, mama), cu atat vei fii mai pregatit pentru noua energie si noua paradigma a scenariului unificarii tale interioare, ce iti va readuce libertatea.

Pot sa te insotesc in drumul acestui antrenament si sa iti constientizezi  rescenarizarea si congruenta celor patru roluri identitare. Poti sa imi scrii la diana@jurnalulbinelui.ro, sau pe pagina de Facebook – Diana Maria Dragomir.

https://jurnalulbinelui.ro/autentificare

Lasa un raspuns

Nume
Email
Site Web
Răspunsul tău