Ritual de trezire!

Ritual de trezire!

Ritual de trezire!

Fiecare zi se ia separat!

Incepi cu rutina de igienizare a corpului, mintii, emotiilor  si a  sufletului. Fiecare activitate se face in constientizare, prezenta si simtire. Te simti pe tine si corpul tau, simti apa care iti energizeaza si iti curata fiecare centimentru al corpului, simti cum ritualul imbaierii tale este acea comuniune a ta cu apa, cu partea ta feminina, cu hrana si esenta.

 Curgerea apei pe corpul tau, iti mangaie pielea si iti hidrateaza cu viata si divinitate, fiecare celula a trupului tau. Apoi lasi sa se elibereze, din sfera existentei tale toate gandurile si emotiile distructive, toate fricile, toate suferintele si neputinta, toate nefericirile, neincrederea si incertitudinea legata de azi si de maine.

Corpul, mintea, campul tau emotional si spiritual acum sunt curate si proaspete. Capata o lume si o perspectiva noua. Viata ta este un proces de schimbare si perfectionare, care iti aduce dinamizarea si autenticitatea prezentului.

Astazi esti tu cu tine si cu fiinta ta, te cunosti, stii cine esti si ce iti doresti. Pasii tai ies din baie si in oglinda sufletului , te simti impacata cu tine si cu viata. Intinzi mana si apuci prosopul care iti maseaza corpul stergandu-l de umiditate.  Simti reconfigurarea si confortul  unui corp tonifiat si plin. Esti sanatoasa si energia ta, te rasplateste cu vitalizarea si armonia unei dimineti perfecte.

Iti legi prosopul in jurul trupului si aruncandu-ti un ochi in oglinda, esti multumita  de tineretea si prospetimea chipului tau. Iti spui Te iubesc si iti multumesti pentru noua zi, pentru noua perspectiva de lumina.

Din cateva miscari ajungi in camera, unde hainele de activitate sportiva te asteapta pe pat. Iti pui,  fustita de tenis si un tricou roz si in vivacitatea tempoului adolescentin, sari cate doua trepte ajungand la mansarda.

Izoprenul roz, te asteapta sa compuneti impreuna energia si partitura acestei dimineti. Te gandesti daca sa faci programul clasic de aerobic sau sa cauti un program de gimnastica mai complex.

Decizi sa incepi cu aerobic, ca apoi sa faci si 30 de minute de gimnastica. Miscarile par sa se armonizeze si sa devina din ce in ce mai flexibile. Timpul si frecventa isi pun amprenta asupra elasticitatii corpului si a deblocarii lui. Te amuzi de gandurile perfectioniste si iti dai seama ca important este sa te misti si sa fii activa.

Muzica si ritmul iti sunt cunoscute, avand claritate si consistenta. Simti fiecare muschi si aerul iti contine fiecare miscare.  Fiecare respiratie fiind o contopire a ta cu eterul, cu partea masculina, cu gratia constienta si rationala. Mintea ti se limpezeste tot mai mult, devenind acea atentie a prezentului, ca o mantra a miscarilor si congruentei.

Respiri si te misti, existi si traiesti!

Lasa un raspuns

Nume
Email
Site Web
Răspunsul tău