Vindecare emotionala pana la al VII -lea Neam!

Vindecare emotionala pana la al VII -lea Neam!

Datoria emotionala te urmareste transgenerational pana la al – VII lea neam si dincolo de el. Toti suntem frati si surori atat in societate, dar mai ales in familie. Nu conteaza ca cineva este din a doua generatie sau a treia si tu esti din a sasea.  Cand la nivel de neam s-a facut o nedreptate pe linii genealogice,  antecesorii, cat si urmasii prezenti vor urmari sa indrepte prin situatii similare ceea ce este de corectat si ceea ce este efectiv Nespusul, secretul de familie nediscutat si neintegrat. Pe arborele genealogic povestea se intampla simultan pe sapte generatii. Cine nu intelege mesajul si contextul repetitiv, preia datoria si o duce mai departe.

Inlantuirile de neam ne poarta pe aceleasi visuri si teme psihologice. Cei care nu mai sunt se perpetueaza in cei care sunt…Cei prezenti ducand mai departe suferinta strabuniciilor si bunicilor pe linii paralele. De exemplu: Daca au existat doi frati in 1850 (fata si baiat) si acestia au avut un conflict de identitate si de spatiu de continere, care a dus la pierderi de vieti, in sensul ca pe linia feminina s-a pierdut un copil (un baiat la varsta de 18 ani), prin neglijenta liniei familiei fratelui. Acest conflict neintegrat intre frati, vor urmari cele doua linii genealogice, pana la al saptelea neam, pana vor constientiza si vor intelege de unde vine conflictul emotional.

Exista foarte multe povesti inchise fara sa fie discutate si integrate, pentru ca suferinta era prea grea de dus in acel context. Asa ca urmasii vor schematiza in diferite forme Nespusul, pana il vor face vizibil. Pentru cine are posibilitatea sa le surprinda si sa le inteleaga, poate vindeca pana la nivel de ADN, intregul neam pe toate liniile si ramurile genealogice.

In practica de cabinet analizez in plan transgenerational Arborele Genealogic, pentru cine doreste sa afle mai multe,  imi poate scrie la datele de contact din site-ul www.jurnalulbinelui.ro sau pe adresa de e-mail dragomirdianamaria@gmail.com!

1 Răspunsul tău

 • detoatepentrutotisimaimult
  2 ianuarie, 2023 07:16 0Likes

  You are so awesome! I don’t suppose I’ve truly read something like that
  before. So nice to find somebody with a few genuine thoughts on this subject matter.
  Really.. thanks for starting this up. This website is one thing that is needed on the internet,
  someone with some originality!

Lasa un raspuns

Nume
Email
Site Web
Răspunsul tău