Casa mea interioara

Casa mea interioara

Imobiliarele pentru mine sunt acel zbor intergalactic in care ma avant in fiecare zi. Sunt acele resurse spatiale, eterice, punctuale si in acelasi timp un etalon de invingator. Un model de viata ce imi permite sa fiu un navigator al mariilor necunoscute. In fiecare zi plonjez in valurile interactiunilor umane, legand si dezlegand identitati locative. Ma surprind explorand taina spatiilor identitare din exterior, spre interior. Cuprind inimi si deschid noi experiente spre drumuri expansionate, mai inchegate si mai limpezi. Poezia pasilor mei aluneca in povesti de viata, imbina nazuinte si prin interventia cerului, cheia casei potrivite isi regaseste calea.
Uneori sunt doar un cadru continator, o energie a echilibrului, pentru ca tu, cumparator sau vanzator sa poti face pasul spre schimbare. Tainice maini nevazute lucreaza intr-o lume vie, interconectata, incat si eu inca ma mai surprind exclamand extazierea reusitelor tranzactionale. Cum probabilitati aproape imposibile, ne aduc impreuna oameni si situatii, posibilitati prin care ne conturam spectacolul succesului.
La tot acest miraj al imobiliarelor, al epatizarii, al stralucirii materiale si al entuziasmului creator…vine psihologia si ma trage de maneca, ma invata sa am tarmuri, granite si identificari personale. Ma contureaza si imi proiecteaza alegeri. Imi sopteste un adevar incontestabil: ” Stiu ca poti avea toata lumea…dar la ce ti-ar folosi?
..ar fi ca o mare fara tarmuri!!!…
Si invat sa am limite, sa imi construiesc garduri, sa imi compartimentez propriile spatii identitare.
Imi repozitionez imaginea psihologica interna, cu fiecare experienta imobiliara. Este ca o harta spatiala pe care o asimilez integrand roluri, atribute, aspecte identitare si creand acel model propriu al casei mele interioare. 

Lasa un raspuns

Nume
Email
Site Web
Răspunsul tău