Model de Fericire

Model de Fericire

Model  de fericire!

Daca am avea o tiparnita dupa care sa ne modelam viata, sunt sigura ca majoritate oamenilor si-ar alege modelul de fericire potrivit pentru visele si asteptarile lor, legate de cum isi creioneaza si imagineaza fiecare fericirea.

Toti am privi in exterior si ne-am imagina etaloane si modele ale fericirii.

Insa modelul perfect al fericirii, este la indemana oricui si exista mai aproape decat credem noi. Se afla in potentialul sistemic, prin care reusim sa ne descifram enigma sufletului, sa ne reflectam in caleidoscopul propriului psihic, in crosetarea propriilor starii din interior.

 Daca am intelege ca tot mecanismul  tiparnitei este in interior si am reflecta, ne-am autoanaliza sau ne-am lasa insotiti in drumul autocunoasterii,  pentru a putea  pune piesele in fiecare puzzle, in fiecare poveste,  conform dorintelor si nevoilor noastre, am realiza cat de fericiti suntem.

 Exteriorul s-ar proiecta conform mecanismului ghidat si indrumat de noi, de propriile descoperiri, vindecari si de propria autotransformare.

 Fiecare constientizare si intelegere, fiecare model de creativitate adaptativa, fiecare schimbare de sens, resemnificare si restructurare, ne integreaza mai mult si mai mult in programul propriei  fericirii.

 Este ca o transformare a carbunelui in diamant, o repozitionare a ta intr-o cu totul alta stralucire, o noua energie, o redimensionare psihica si reimprospatare a Sinelui.

Fericirea este echilibrul interior, multumirea sufletului si linistea bucuriei de A Fi! Fericirea este prezentul si lumina intelepciunii ce se reflecta prin tine, simtindu-te integrat si centrat in Sine! Cand iti intelegi sensul si menirea, cand stii ca Dumnezeu este in Tine si prin tot ceea ce ti se intampla, simti si cunosti puterea lui.

Fericirea este credinta in iubire! Intr-o suflare de duh si o mantuire, ce vine de dincolo de intelegerea si explicarea unei lumi materiale. Este un izvor si o curgere, un zambet si o bucurie. 

Fericirea se simte ca o claritate si ca o cunoastere! Este o certitudine intr-o lume incerta! O esenta in care stii, ca indiferent… de ceea ce se intampla, exista un sens si o iubire! Exista o forta divina care te stie, te simte si te recunoaste!

Lasa un raspuns

Nume
Email
Site Web
Răspunsul tău