Arta de a trai!

Arta de a trai!

Arta de a trai!

Ma traiesc pe mine!

 In mine se imbina materialitatea si spiritualitatea, inconstientul si constientul, grosierul si subtilul, Cerul si Pamantul!

Toate povestile si eresurile individuale, trangenerationale, colective, transformatoare si creatoare. In mine sunt TU si sunt si EU, sunt atat identitate spirituala, cat si personalitate cognitiva, afectiva, motivationala, ce imi confera interconectare si comportamente de rol.

Prin Mine, prin credinta, prin munca interioara autoreparatorie, autodeblocanta si autovindecatoare imi restabilesc contactul cu Sine. Meditatia si creativitatea simbolica imi creaza acea punte intre sacru si profan, intre material si transcendent.

 Asta presupune sa inveti in fiecare zi sa te recreezi, sa te retraiesti prin simbolism, intentie, creativitate si actiune. Este un fel de cheie a transformarii umane, pe care daca o manifestam, putem deschide aceea usa a starii de martor, de observator, a ceea ce Suntem cu adevarat. Cand ajungi aici, se genereaza un grad inalt de autocontrol,  un flux intern extraordinar, un echilibru energetic si o perspectiva superioara, prin care viata raspunde fara  efort la orice provocare existentiala.

Cu fiecare zi in contextul interior al existentei mi se contureaza tot mai stralucitor, intuitiv si meditativ Prezentul…redandu-mi si unificandu-mi noi intelesuri.

Procesul permanent de invatare, imi arata acea cale a autodescoperirii prin care ma exersez si ma recompun, ma restructurez in centrul fiintei mele. Autoregenerarea  ma resimbolizeaza si ma readuce in propriul Rai, al transhumantei interioare.

Cu fiecare experienta  imi reconfigurez mesaje si perspective, adoptand o atitudine deschisa si creativa, ca un Dar al existentei pentru mine, ca un Intreg care ma accepta cu iubire, dar si ma stimuleaza sa cresc. Ma revalorizez si imi directionez autonom alegerile prezentului, responsabil si real.

Casa mea imi este edificata ca identitate personala, prin corpul si sufletul meu.  In acesta casa, ma simt importanta si libera. Prezentul acesta este ca o tacere ce se expansioneaza mai mult si mai mult, spre un infinit, spre o transformare a vietii in care polaritatile si bogatia infinita a cunoasterii  unei realitati interioare, este simultan si manifestarea unei realitati exterioare. Cele doua realitati fiind o oglinda manifest a Intregului.

Universul nu ne ofera timp sa ne plictisim. Este momentul in care constientizam ca singura permanenta a caleidoscopului uman, este schimbarea.  Mecanismul Psihic este ca un JOC al Realitatii in care singura noastra certitudine este incertitudinea, iar singura stabilitate este instabilitatea. Acest Joc se numeste EVOLUTIE.

Daca ai curaj sa privesti in globul de cristal al vietii tale si iti directionezi intentia , rescenarizand  printr-un cadru imaginativ de creatie si antrenament,  propria realitate existentiala, atunci iti  vei genera  automat si propria cale de actiune.

Lasa un raspuns

Nume
Email
Site Web
Răspunsul tău